sábado, 21 de abril de 2012

Dia 16 (11:50 - 12:10)

El cansament ja comença a ser alarmant, necessite fer un paronet però se que no el podrem fer fins que no hagem vist Convent de Jerusalem. Posteriorment pagaré el sobreesforç, sobretot després de parar per dinar. No obstant, queden forces de sobra per continuar, tot és qüestió de personalitat i voluntat. A l' Olivereta vaig poder veure les primeres comissions que feien passacarrers, el soroll de les bandes de música, les primeres falleres vestides per a l' ocasió. I es que moltes comissions aniran per la vesprada a l' entrega de premis infantils, al dia després a l'entrega de premis majors i l' ofrena. Són dies de traure peinetes i tindre els tratges preparats. Jo amb les sabatilles esportives i roba còmoda, suficient per a seguir la ruta que ens durà al carrer Castell de Benisanó:

108 - Pintor Stolz - Burgos
Artista: Victor Valero Valero
Lema: De dalt a Baix
Secció: 5A


Infantil - Pintor Stolz - Burgos
Artista: Victor Valero Valero
Lema: Amunt i avall
Secció:2ª


Pel carrer Burgos hi havia un gran ambient. Comparat amb la tranquil·litat de les primeres falles que hem visitat, és evident que el canvi ha de ser radical. Passem el migdia, les 12 i ja les primeres sis hores de repte. Escalem per Burgos i girem a Salvador Ferrandis Luna:

203 - Juan Bautista Vives - Salvador Ferrandis Luna
Artista: David Zahonero del resno
Lema: La primavera la sang altera
Secció: 7A


Infantil - Juan Bautista Vives - Salvador Ferrandis Luna
Artista: David Zahonero del resno
Lema: Ja és de nit...tots al llit
Secció: 14ª


Em fa especial il·lusió el següent destí. L' any passat visití la comissió de Poeta Alberola, en aquell moment no tenia res planificat però si moltes ganes de veure falles, en un passejet per la zona després de veure Arxiduc Carles-Xiva la trobí i em vaig fer a la idea de que l' any següent tornaria. Efectivament, 367 dies després tornem, esta vegada pel camí contrari a com heu vaig fer en eixa ocasió, per Salvador Ferrandis Luna. Enhorabona a la falla pel seu primer premi en 2A:

231 - Poeta Alberola - Totana
Artista: Xavier Herrero Martínez
Lema: Pim, pam, pum!
Secció: 2A


Infantil - Poeta Alberola - Totana
Artista: Francisco Jiménez Rodero
Lema: Jugant, al parc
Secció: 5ª


Per una errada de visió, en el lloc incorrecte situí la següent falla. En lloc d' estar a l' encreument de Salvador Ferrandis Luna i Almoines estava a l' altre costat de l' Avinguda Pérez Galdós. Una modificació que ens du a fer un desviament fins al primer semàfor, que precisament no estava prop. Reconeguem l' errada per a l' any que bé, però ara toca gaudir de l' art faller egipci:

164 - Avinguda Pérez Galdós - Calixte III
Artista: Luis Herrero Gargallo
Lema: De dalt a Baix
Secció: 2A



Infantil - Avinguda Pérez Galdós - Calixte III
Artista: Sergio Fandos Nájera
Lema: Grans invents de l' antiga Xina
Secció: 11ª


Pròxima parada, Alberic. Sols hem de seguir la baixada per Pérez Galdós i trobar el carrer Heroi Romeu. Davant de l' IES Abastos, on es nota molt d' ambient juvenil:

47 - Alberic - Heroi Romeu
Artista: Pedro Espadero Colmenar
Lema: A currar
Secció: 6A


Infantil - Alberic - Heroi Romeu
Artista: María Valero Pérez
Lema: Un galliner en el camp
Secció: 15ª




Trajecte realitzat:







No hay comentarios:

Publicar un comentario