lunes, 6 de agosto de 2012

Dia 18 (09:45 – 10:00)

El temps es va comprimint, molt depresa hauré d’anar si vull complir amb la ruta prevista per a aquest matí. Eixe és el pensament, en la realitat es veurà com em seria impossible d’efectuar tot el trajecte. I es que sobre el mapa era fàcil de traçar, però amb tants quilòmetres a l’esquena el ritme a seguir era frenètic i sobrehumà. Millor anar a un pas lleuger sense fer un esforç per damunt dels meus límits. Era el gran problema i maldecap que tenia abans de confeccionar la ruta, el partit del Llevant. L’Horari trastocava els pronòstics i quan vam saber la resposta, em vaig enfadar ja que era la pitjor possibilitat que es podia donar. Així va discórrer el problema i posteriorment veieu les conseqüències. Cinc falles més abans de passar a  la zona nord de la Malvarrosa, ara recorrem el carrer Pintor Ferrandis i girem a la dreta en Escalant:

208 - Escalant - Marina
Artista: Juan José García López
Lema: Cada any plantem il·lusió
Secció: 7B


Infantil - Escalant - Marina
Artista: Juan José García López
Lema: A la llum d'un cresol
Secció: 11ª


El següent destí és VIP, monument de la categoria 1A que ja esdevé un clàssic entre la segona secció més important del concurs de falles. I sabent en quin barri estem, el tema no podia ser altre que un relacionat amb la mar. La mala notícia que ens dona el trencament del braç del ninot central deslluí un monument magnífic de Luis Herrero: 

49 - Barraca - Espadà
Artista: Luis Herrero Gargallo
Lema: El poder de la dona
Secció: 1A



Infantil - Barraca - Espadà
Artista: Joaquim Martí Fernández
Lema: La música és...
Secció: 1ª


En el pròxim carrer a la dreta trobem una altra falla, així dona gust! totes les falles separades per a penes uns metres:

133 - Reina - Vicent Guillot
Artista: Loren Fandos
Lema: Carnestoltes moltes voltes
Secció: 4A


Infantil - Reina - Vicent Guillot
Artista: Loren Fandos
Lema: La guerra dels colors
Secció: 5ª


Seguim endavant per Reina fins eixir al solar on l'han passat em quedí amb les ganes d'entrar a causa de l'intensa pluja que va caure. Dolents records els que em venen i per tant alegria per saber que aquest any res ha pogut parar-me en la intenció de ser un autèntic turista faller. En el carrer remonta trobem dues falles, la primera celebra el seu 30 aniversari:

347 - Pare Luis Navarro - Remonta
Artista: Álvaro Timoteo Sorní
Lema: Remonta planta 30
Secció: 7C


Infantil - Pare Luis Navarro - Remonta
Artista: La comissió
Lema: Visita la selva
Secció: 16ª


I ara tot un homenatge al barri, de forma tradicional, amb la fusta com a element dominador i la temàtica del Cabanyal. És l'última falla que visitem abans de passar a la zona Malvarrosa-Nord com jo mateix he denominat. Així, que millor manera d'acomiadar el Cabanyal que amb un recordatori com aquest:

76 - José Benlliure - Vicent Guillot
Artista: Juan José García López
Lema: Cabanyal...passió per un barri
Secció: 7A


Infantil - José Benlliure - Vicent Guillot
Artista: Juan José García López
Lema: Fil de seda, fil d'amor
Secció: 14ª


No hay comentarios:

Publicar un comentario