lunes, 30 de julio de 2012

Dia 18 (09:25 – 09:45)

Ja fa més de tres hores que estem desperts, i encara que hem desdejunat fort per a aguantar amb energia un matí bastant dur, L'estómac ens demana un caprixet. És un dels problemes que te plenar els carrers de València de xurreries, que encara que no vuigues, caus en la temptació. De totes maneres, millor posposar el mos fins que apleguem a la falla Malvarrosa, que de segur trobaré més varietat. Ara ens trobem al voltant d'un lloc molt especial del Cabanyal, el seu mercat, en un dia normal serà una delícia passar-se pels comerços on trobar-me alegria i productes variats amb 100% qualitat, lluny de la fredor que tenen els supermercats en el tracte a la gent. Important és la següent comissió que rep el nom del mercat, competíx en 1A i va tenir la mala pata de que el seu ninot central no aguantara el pes i caigué durant la plantà. Encara que pel resultat final, ningú ho haguera dit: 

151 - Just Vilar - Mercat del Cabanyal
Artista: José Luis Pascual Nebot
Lema: La bona i mala llet
Secció: 1A




Infantil - Just Vilar - Mercat del Cabanyal
Artista: Sergio Alcañiz
Lema: Els trucs del mag justini
Secció: 3ª


Si important és la falla de Just Vilar, no menys ho és la següent que visitarem. En el punt d'inici de l'Avinguda Blasco Ibáñez (si prenem com a referència el mar), hi ha una falla famosa pel seu president i guanyadora del premi RTVV a la millor crítica televisiva:

181 - Barri Beteró
Artista: Javier Arévalo
Lema: Vaja embolic!
Secció: 1A





Infantil - Barri Beteró
Artista: Salva Dolz
Lema: Les nits de canal
Secció Especial


Com el sol ja fa acte de presència amb la pujada progressiva de les temperatures, és moment de mostrar la meua samarreta del Llevant. Alguns fallers també la duen damunt aprofitant que en poc més de dues hores jugarà. Però en Vidal de Canelles ara pensen soles en esmorzar:

70 - Vidal de Canelles - Sánchez Coello
Artista: Óscar Serrano Navarro
Lema: Les arts
Secció: 6A



Infantil - Vidal de Canelles - Sánchez Coello
Artista: Óscar Serrano Navarro
Lema: El millor regal...un fill
Secció: 10ª


Costera amunt pel carrer de Vicent Ballester i amb la calma que dona trobar poca gent en el nostre camí, passem d'una a altra en menys que canta un gall:

171 - Ramón de Rocafull - Comte d'Alaquàs
Artista: Francisco Mesado Poveda
Lema: Volteic a cinquanta
Secció: 3A



Infantil - Ramón de Rocafull - Comte d'Alaquàs
Artista: Álvaro Timoteo Sorní
Lema: La ninfalleta
Secció: 10ª


Baixem per Pedro Maza fins a Pintor Ferrandis, on trobem una placeta molt coqueta amb una falla. Tinc molt de gust per les falles que es planten en places, tal volta es una estupidesa però és com si tingueren més sentiment:

153 - Sant Pere - Mare de Déu de la Vallivana
Artista: Ignacio Ferrando Tamarit
Lema: Pitos o flautes
Secció: 4B



Infantil - Sant Pere - Mare de Déu de la Vallivana
Artista: Ximo Martí Fernández
Lema: Què és l'amor?
Secció: 10ª



No hay comentarios:

Publicar un comentario