martes, 2 de octubre de 2012

Dia 19 (07:30 - 08:05)

Ens ha costat prou marxar de Nou Campanar, i es que l'única visita que es fa a la que diuen és la millor falla del 2012 ha de ser un poc més llarga. Espere que els nostres lectors entenguen eixe motiu, però com ací totes les falles tenen protagonisme, almenys totes les que van tenir oportunitat de visitar, hem de seguir endavant. Les energies les tenim prou controlades, però hi han dolors que lògicament no se'n van. Els peus no responen de la mateixa manera que el primer dia, per això el ritme és més baix de l'esperat. El Sol ja il·lumina amb prou força, encara que la frescor del matí hi es present fins que ja estiga un parell d'hores sobre els nostres caps. El tram que oferim a continuació envolta el Centre Comercial Nuevo Centro, on tantes voltes hi he anat. També l'Hospital la Fe, on esperem que no hi haja molta gent dins. La veritat es que de gent en trobem poca, i la majoria enganxen les falles gran de Campanar amb el centre de la ciutat. Que se li va a fer si no ens volen acompanyar pel carrer d'Hernández Lázaro:

297 - Hernández Lázaro - Vall de la Ballestera
Artista: Pascual Montes Carrasco
Lema: El que espera...desespera
Secció: 6C


Infantil - Hernández Lázaro - Vall de la Ballestera
Artista: Pascual Montes Carrasco
Lema: Festa a la golfa
Secció: 10ª



Per aplegar a la següent falla cal baixar pel carrer Vall de la Ballestera, passem per davant de l'Hospital Nou d' Octubre i girem per Tamarindos. Ací ens esperaven per a fer la missa de Sant Josep:

245 - Avinguda Manuel de Falla - Tamarindos
Artista: Lorenzo Fandos Arroyo
Lema: El bé i el mal
Secció: 5A


Infantil - Avinguda Manuel de Falla - Tamarindos
Artista: Lorenzo Fandos Arroyo
Lema: Toca fer experiments
Secció: 12ª


Hui sembla que no eixirà un dia tan solejat com els tres anteriors, algun núvol va per sobre, tot i que res alarmant. Hi ha comissions que no els agrada ser una més entre tantes, volen ser originals, que la gent les veja com a curioses, i és el cas de la propera parada. Castielfabib no ha estalviat en fusta per a fer un monument que ha guanyat el primer premi Accesit de falles experimentals, enhorabona:

311 - Castielfabib - Marqués de Sant Joan
Artista: Miguel Arráiz García
Lema: Tinc nostàlgia de futur
Secció: 6A



Infantil - Castielfabib - Marqués de Sant Joan
Artista: Giovanni Nardin
Lema: Fulles d'herba
Secció: 14ª


I es que des del monument més glamurós fins al que menys es puga semblar a una falla convencional, tot forma part de la festa. Abans de creuar a l'altra banda de Pius XII, fotografiem l'últim monument de la zona:

191 - Pare Doménech-Avinguda Pius XII
Artista: José Sales Asián
Lema: La naturalesa
Secció: 6B


Infantil - Pare Doménech-Avinguda Pius XII
Artista: Raul Sebastián Falaguera
Lema: El edén
Secció: 7ª


Durant la planificació de la Ruta, vaig pensar en fer una parada per a descansar al Nuevo Centro, reposar forces mentre preníem un bon esmorzar. Però primaren més les ganes d'acabar prompte i fer-ho tot d'una. Així, passarem de llarg pel Centre Comercial, que a més, estaria tancat a eixes hores. Pel camí de la Fe, recorrem Joaquim Ballester fins topar-nos amb l'ultima falla d'aquesta entrada:

135 - Avinguda Burjassot - Joaquim Ballester
Artista: Ximo Esteve Mares
Lema: Quina Por
Secció: 3B


Infantil - Avinguda Burjassot - Joaquim Ballester
Artista: José Manuel Felip Gómez
Lema: La vida en l'Àrtic
Secció: 8ª


No hay comentarios:

Publicar un comentario