domingo, 3 de junio de 2012

Dia 17 (08:55 – 09:45)


Entre unes coses i altres, aquesta serà una entrada que m’abastara molt de temps, no per a escriure-la, sinó perquè el traçat d’aquest recorregut em va costar prou i a més aprofití per a fer el primer descans del dia. El primer descans d’un alt nombre, ja que d’energia tenim, però s’acumula amb les conseqüències del dia 16 i a poco a poc anirant florint. Passarem d’un costat a l’altre de les vies de tren, per l’únic camí que es pot fer, però anem pas a pas i la primera parada encara es troba a banda esquerra de les vies si heu observem amb un mapa. Primeres dues falles d’un nou sector, La Creu Coberta, baixant pel carrer d’Uruguai ens colem per Gabriel i Galán. El Sol enllumena amb bastant força a les 9 del matí que són, per això la qualitat de la imatge es prou decebedora. Així que la pròxima volta haurem de perfeccionar la tècnica:

72 - Joaquín Navarro - Carrícola
Artista: Miguel Balaguer Nieto
Lema: La festa està servida
Secció: 3B


Infantil - Joaquín Navarro - Carrícola
Artista: Miguel Balaguer Nieto
Lema: Zoo
Secció: 13ªPer Joaquín Navarro hem d’eixir a Sant Vicent Màrtir. Siguent un neòfit davant els plànols I l’orientació com era abans, mai haguera pensat que el Carrer Sant Vicent for a tan llarg que aplegara des d’on estem (i més Enyà) fins l’emplaçament de Periodista Azzati. Escalem fins aplegar al carrer Pianista Empar Iturbi:

152 - Sant Vicent - Pianista Empar Iturbi
Artista: José Jarauta Navajas
Lema: Vos casseu i altre us cassa, més vaguera estar a casa
Secció: 5B


Infantil - Sant Vicent - Pianista Empar Iturbi
Artista: Alberto Ribera
Lema: Si el carrer vols creuar, el semàfor has de mirar
Secció: 13ªArriba l’hora de passar a l’altra banda de les vies, per l’únic lloc on es pot fer i aprofite per denunciar-ho, ja que la patejada que s’haurà de pegar la gent fins arribar a l’escala que permet creuar d’un barri a l’altre. Pugem les escales on alguns els agrada contemplar els trens sota els seus peus, nosaltres seguim amb la Nostra marxa fins arribar a la Carrera de Malilla, la falla a la que pertany la Fallera Major de l’Any 2011, Laura Caballero:

101 - Carrera Malilla - Enginyer Joaquín Benlloch
Artista: José Ramón Devís
Lema: Fanfarona
Secció: 1BInfantil - Carrera Malilla - Enginyer Joaquín Benlloch
Artista: Carlos Orts
Lema: Un final de curs en un any molt trepidant
Secció: 1ªAmb preses per a aplegar al Mercadona més pròxim i poder fer un descans, alleugerem el ritme i ens desviem per Oltà:

324 - Poeta García Lorca - Oltà
Artista: Enrique Cardells Martínez
Lema: Un fum de tradicions
Secció: 2B


Infantil - Poeta García Lorca - Oltà
Artista: Fernando Martínez Hernández
Lema: A que no em guanyes!!
Secció: 13ªEns creuem fallers que venen d’arreplegar queviures per a l’esmorzar. Nosaltres també hem de recuperar forces, per això entrem al Mercadona a comprar alguna coseta per dinar i un cafè que ens estimule de cara al llarg recorregut que encara ens queda. Després d’una bona estona, avancem per a veure la segona falla de la Carrera de Malilla:

276 - Carrera Malilla - Illa Cabrera
Artista: Paco Roca
Lema: Aladdín i la València meravellosa
Secció: 2B


Infantil - Carrera Malilla - Illa Cabrera
Artista: José López
Lema: Descobrint l'espai
Secció: 7ª3 comentarios: