martes, 6 de noviembre de 2012

Dia 19 (09:20 - 09:50)

Fins al punt de maleir el haver-me clavat en aquest guirigall, la empanada mental és tal que no ens deixa pensar coherentment. Però fins i tot pot semblar comprensible la nostra situació. Reconec des de la perspectiva actual, i ja han passat quasi hui mesos de la travessia, que el cervell està tan d'esgotat com qualsevol altra extremitat. I es que un repte és un repte, una frase que he repetit bastant des del moment en que la idea em vingué al cap és que si fora fàcil, no seria un repte, sinó un passeig. Al cap i a la fi son varies les raons que he tret per les qual ha sigut satisfactori fer el super esforç. Les falles s'ho mereixen tot i mentre tinga capacitat d'executar-la hi haurà ruta. Continuem doncs pels carrers de Benicalap, uns núvols grossos que afavoreixen una qualitat estranya de les fotografies, però molt seductora. Sempre he pensat que la llum d'un dia nuvolat és més màgica que la llum directa d'un Sol. Bé, la falla que visitem es també de les importants per classificació, baixem pel carrer dels plàtans i allí està, posant ben mona per a la càmera:

118 - Acacies - Picaio
Artista: Inmaculada Ibáñez Alonso
Lema: Xafarranxo a la cuina!
Secció: 2BInfantil - Acacies - Picaio
Artista: Vicente Domínguez
Lema: Foxtrot, el ball del rabossot
Secció: 5ªNo ho he dit, però la meua càmera que també te gran part de la culpa del projecte és una Samsung de 14.2 Megapixels, xicoteta i vermella. Com a estudiant de periodisme em veig en la extrema necessitat de captar imatges, per això una càmera és quasi una extremitat del cos. Tot recte pel carrer Doctor Marco Merenciano, trobem uns generals fallers:

93 - General Llorens - Docotr Marco Merenciano
Artista: Josemi Corachán
Lema: l'estem apanyant
Secció: 6C


Infantil - General Llorens - Docotr Marco Merenciano
Artista: Josemi Corachán
Lema: Vinga més voltes!!!
Secció: 14ªA estes hores, els tres dies anteriors ja començava a haver ambient, però hui a penes quatre gats, alguns comerciants estrangers que no tanquen el seu negoci el dia de Sant Josep i poc més. Girem la cantonada de Periodista Gil Sumbiela a la nostra dreta i baixem per Alfara del Patriarca per veure un monument tendre:

365 - Alfara del Patriarca - Periodista Gil Sumbiela
Artista: Emilio Miralles Ferrero
Lema: A cor obert
Secció: 7B


Infantil - Alfara del Patriarca - Periodista Gil Sumbiela
Artista: Emilio Miralles Ferrero
Lema: Cor verd
Secció: 16ªCal recordar que hui no solament és el dia de Sant Josep, també el dia del pare, encara que jo no crec en eixa necesitat de posar un dia a un familiar. A un pare i una mare cal estimar-los els 365 dies de l'any. Visitem la falla infantil de Sant Josep de Pignatelli que havíem aplaçat i anem cap al nostre següent destí, una falla ben coneguda que pertany a Rascanya:

227 - Gaiano Lluch - Doctor Marco Merenciano
Artista: Vicent Albert García
Lema: Conquerint l'amor
Secció: 1B


Infantil - Gaiano Lluch - Doctor Marco Merenciano
Artista: Ángel Navarro Requena
Lema: Superherois valencians per als xiquets i grans
Secció EspecialHi ha voltes que ens deixem dur pels sentiments, ens guien a fer coses que no estaven previstes però que ens penedim si no aprofitem el moment a risc de semblar uns llunàtics. Coses meues, al que interessa, Bon Dia Pere Cabanes, em matinejat per a visitar-lo:

374 - Pere Cabanes - Joan XXIII
Artista: Daniel Jiménez Zafrilla
Lema: En boca tancada no entren mosques
Secció: 6C


Infantil - Pere Cabanes - Joan XXIII
Artista: Miguel Picó
Lema: La llei de la jungla
Secció: 6ª

No hay comentarios:

Publicar un comentario