lunes, 26 de marzo de 2012

Dia 16 (07:15 - 07:45)

Qualsevol temor que haguera patit en el primer tram s' esvaeix, apleguem a una zona que podria qualificar-se com d' "alt standing". Dues vies de les més importants, l' Avinguda del Port, de les Canàries i la de França. Soc optimista, duc més temps d' estalvi del que estava previst i ja duc sobre un nombre de fotografies importants com per a fer que la visita haja valgut la pena. Baixem pel carrer de Guillem d' Anglesola:

68 - Conserva - Berenguer Mallol
Artista: Manuel José Blanco Climent
Lema: Ser o no ser
Secció: 4B


Infantil - Conserva - Berenguer Mallol
Artista: Francisco Jiménez Rodero
Lema: Els Somnis
Secció: 3ª



Continuem amb la baixada al riu, però fem un gir a la dreta (esquerra al mapa) per veure la tercera comissió que aquest any te monument en la Secció 1A. Ma mare m' avisà de que el carrer de les Illes Canàries tingué històricament molta fama de comerç, però no sabia de que la tindria també en qualitat dels monuments.

178 - Illes Canàries - Trafalgar - Samuel Ros
Artista: Francisco Mesado Poveda
Lema: Genis de la Tecnologia
Secció: 1A


Infantil - Illes Canàries - Trafalgar - Samuel Ros
Artista: Vicente Lorenzo Albert
Lema: El Primer és el Dibuix
Secció: 3ª


Seguim endavant pel carrer de les Illes Canàries, girem per Muñiz d' Alba fins a Fontcalent, aquesta ruta és llarga, però de moment les cames responen en plena forma:

323 - Fontcalent - Lebón
Artista: Jordi Palanca Marqués
Lema: Pareix que va ser Ahir
Secció: 6A


323 - Fontcalent - Lebón
Artista: Jordi Palanca Marqués
Lema: Somniant-Somniant
Secció: 15ª


I tornem a la baixada, un llarg camí fins l' Avinguda de França on de camí reposarem forces. El Sol ja asoma el cap, els netejadors ja han deixat la ciutat impecable, són moments que es graben en la retina i donen energia per seguir amb la caminata. Eixim a Pintor Maella i costa avall fins trobar el Corte Inglés del Aqua. Com ja he dit abans, una zona d' alta qualitat de vida:

380 - Pintor Maella - França - Menorca
Artista: Vicent Llàcer Fortuny
Lema: Sorpreses
Secció: 6B


Infantil - Pintor Maella - França - Menorca
Artista: Álvaro Timoteo Sorni
Lema: Art i Ciència infantils.com
Secció: 10ª



Girem a la esquerra pel carrer Luis Bolinches i apleguem al carrer dedicat a eixe gran cinematògraf valencià, Luis Garcia Berlanga. Alguns matinejadors ja prenen el cafe del desdejuni en els bars de la zona:

377 - França - Alfredo Torán i Olmos
Artista: Manuel José Blanco Climent
Lema: Virus@elmonaixi.es
Secció: 6B



377 - França - Alfredo Torán i Olmos
Artista: Manuel José Blanco Climent
Lema: Anem
Secció: 13ª



Trajecte realitzat:



2 comentarios:

  1. Dani y estando en la 380 - Pintor Maella - França - Menorca, ¿como no fuiste a ver la 386 Menorca-Luis Bolinches?, está relativamente cerca y hubiera sido una menos. Porque no creo que volvieras ¿no?

    ResponderEliminar
  2. Hola Simon, pues me acabar de pillar ahí, sabia que exisitía pero al no aparecer en las listas de JCF, pensé que habría desaparecido como por ejemplo Juan Verdeguer-Bello. La verdad, fallo mio, si hubiera sabido que estaba, no dudes en que la habría visitado. Se ve que la confundí, lo siento. Para el año que viene ya lo se.

    ResponderEliminar