viernes, 17 de agosto de 2012

Dia 18 (10:50 - 11:15)

S'acosten els minuts per a que comence el partit, poca vida trobem pels carrers que tanta vida tenen de normal, tampoc es veuen massa cotxes a les carreteres. Em sent com el protagonista d'una pel·lícula on el personatge avança pels carrers mentre la resta del món es prepara per algun esdeveniment sobrehumà. Crec que ja son deliris, és normal que a les onze la gent encara estiga al llit després d'una llarga nit de festa, els ruters soles anar a veure falles per la vesprada després de que la mascletà els desperte i més un Diumenge. De totes maneres, ho preferisc, així vaig més tranquil i sense preocupar-me de ningú. Continuem en Blasco Ibáñez, no exactament en l'Avinguda però si fent camí paral·lel, el següent destí fa molt d'honor a una característica dels estudiants, La Bicicleta. Bons records d'un bar que hi ha en el carrer Menedez i Pelayo, ho et posen cervesa a bon preu. Qui es resisteix? jo sí, però sols perquè l'ocasió ho mereix, les falles cobren la major prioritat:

272 - Menéndez i Pelaio - Avinguda de Catalunya
Artista: Lanchazo Decoración Ferial, S.L
Lema: I tu que ofrenes?
Secció: 3A



Infantil - Menéndez i Pelaio - Avinguda de Catalunya
Artista: Miguel Hernández Aguelo i Julieta X.L.F
Lema: Calaveres i diablets
Secció: 3ª


I apleguem a la Facultat de Educació Física i Ciències de l'Esport. Quin és el pròxim destí? malament pinten les coses per l'hora, no ens dona temps a continuar la ruta escrita i no solament això, les cames no donen per a accelerar el ritme. Toca reorganitzar i per això reposem forces en una parada d'autobús mentre planifiquem els pròxims destins. Finalment, la millor opció és visitar els monuments de Benimaclet i anar aproximant-se al Ciutat de València. Prenem doncs el carrer d'El Batxiller:

303 - Alemanya - El Batxiller
Artista: Javier Martínez Fernández 
Lema: Açò és la bomba
Secció: 4B


Infantil - Alemanya - El Batxiller
Artista: Javier Martínez Fernández 
Lema: Circ-cumstàncies
Secció: 6ª



Avancem un poc més cap amunt, creuem Primat Reig i una comissió que l'any passat vaig poder visitar, com la majoria de falles de Benimaclet:

270 - Conca - Tramoieres - Guàrdia Civil
Artista: Hernán Cortés García
Lema: El trànsit de hui...i demà
Secció: 5B


Infantil - Conca - Tramoieres - Guàrdia Civil
Artista: José Manuel Felip Gómez
Lema: El bosc màgic
Secció: 12ª


Granotes comencen a sortir al carrer, es veuen les primeres samarretes, és una temporada històrica i es nota en que la gent lluïx amb molt d'orgull els seus colors. Entrem en zona d'alt standing per visitar la següent falla:

372 - Doctor García Brustenga - Vicente Barrera
Artista: Francisco José Santonja Peni
Lema: Darrere la màscara
Secció: 7C


Infantil - Doctor García Brustenga - Vicente Barrera
Artista: Francisco José Santonja Peni
Lema: Nadal
Secció: 16ª


Eixim a Vicent Zaragozà, que ve em vindria un passeig en Tramvia per a relaxar les cames, a més te pinta de que els vagons aniran descarregats de gent. Exercici de voluntat, ja hi haurà temps per a descansar, ara la feina és pujar pel carrer de l'Arquitecte Arnau:

241 - Padre Alegre - Enrique Navarro
Artista: Emilio Miralles Ferrero
Lema: Viure sense dormir
Secció: 7A


241 - Padre Alegre - Enrique Navarro
Artista: Rubén Domínguez Padilla
Lema: una de pirates
Secció: 9ª


No hay comentarios:

Publicar un comentario